Kızılkanat'ta bayram hareketliliği

Kızılkanat

Kızılkanat İş Merkezi bayram alışverişlerinin merkezi oldu. Kırıkkale'nin alışverişte ticaret merkezi olan Kızılkanat, bu bayramda da ucuzluk, ürün çeşitliliği ve kalitesiyle vatandaşların en çok tercih ettiği yer oluyor.

TIKA BASA DOLUYOR
Giyecekten, elektronik eşyasına, giyim ve ev aksesuarcısından kitapçısına akvaryumcusundan terzisine, ayakkabıcısından, mefruşatçısına ve daha birçok farklı alışveriş mağazasını bünyesinde barındıran Kızılkanat İş Merkezi bu bayram alışverişlerinde de Kırıkkalelilerin değişilmez adresi olacak. Bayrama yalnızca bir gün kala tıka basa dolan Kızılkanat İş Merkezi’nde kaliteli ürünler ve ucuz fiyatlar dikkat çekiyor.

HALKIMIZI BEKLİYORUZ
Her bütçeye göre giyim çeşidinin olduğu Kızılkanat İş Merkezi bayrama özel indirimleri ile de dikkat çekiyor. Vatandaşların alışveriş deyince aklına ilk gelen yer olma özelliğini taşıyan Kızılkanat İş Merkezi’nin esnafları, bayram öncesinde işlerin artacağını söyledi. Esnaflar yaptıkları açıklamada, “ Bayram öncesinde hareketlilik yaşanıyor. Bu konuda vatandaşlarımız ilk yer olarak bizleri tercih ediyor. Uygun fiyat anlayışımız ile tüm Kırıkkale halkını Kızılkanat’a bekliyoruz” dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ